IFÖ’s minimalistiska men funktionella badrum har tagit världen med storm i över 80 år

0
746

Svensk inredning är känd för deras funktionalitet, miljövänlighet och rena, simplistiska former. Företaget IFÖ’s badrum är inget undantag. Bli inspirerad av det svenska företaget och låt oss veta vad du tycker om denna skandinaviska design!

IFÖ har skapat badrum i över 80 år och fortsätter att dominera den svenska marknaden som en av de ledande badumsinrednings-företagen. Knud Holscher är deras lead designer och har varit det sedan 30 år tillbaka. Hans studio har vunnit mer än 70 priser och är en av Skandinaviens mest erkända designstudios.

IFÖ jobbar hårt med att producera så miljövänliga produkter som möjligt och har alltid miljön i åtanke när de man letar material. De var det första företaget i världen att skapa lavspolade toaletter, som idag är standard toaletten globalt!

En mycket viktig del av IFÖ-laget är att göra rummen funktionella. Produkterna är gjorda för att underlätta i vardagen, och i äkta svensk anda menar de att design utan funktion helt enkelt inte är värt att skapa, köpa eller använda. Enkelheten, funktionaliteten, den rena och tidlösa designen är alla inspirerade från Skandinavien.

Besök https://www.ifo.se för att se deras fantastiska och miljövänliga badrum!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here